BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
LA BISBAL D´EMPORDÀ. Complex comercial a primera línea de carretera, en giratori Nord d´entrada a la Bisbal d´Empordà. Edifici modern i singular. Grans locals comercials de 600 m² amb aparadors diàfans i altell per oficines. Gran aparcament per a clients, 150 m² de pati a la part posterior amb entrada per a camions càrrega/descàrrega.Actualment ja estan instal•lats "EXPO MOBI" superfície 1.170 m²; "LA SIRENA" superfície 585 m².
Preu: A consultar
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
LA BISBAL D´EMPORDÀ: Local en edifici singular, superfície de 80 m², diàfan i molt lluminós amb una obertura davantera al carrer i una altra posterior que s´obre a la zona comunitària, lavabo, parquet, terrassa privada de 18 m², pàrquing per visitants al recinte, vidriera d´alumini, bomba de calor.
Possibilitat de comprar amb o sense inquilí.
Actualment renda el 5% anual.
Preu: 90,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
Zona Corçà (Baix Empordà) Oportunitat. Antiga granja de conills en plena natura. Molt cèntrica. A vuit minuts de la Bisbal d’Empordà: es poden aprofitar les estructures d’arcs metàl•lics que sustentaven les lones de cobriment de les naus. També hi ha algunes construccions d’obra. Disposa d’aigua i electricitat.
Preu: 95,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
Local de 75 m² més pati interior de 40m2 amb bany situat a l’Aigueta. També disposa d’una prolongació a la planta primera formada per 3 espais útils com a magatzems, despatxos o el que més convingui, de 75 m2.
Preu: 150,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
A primera línea de carretera, nau de 240 m² i 9 metres d´alçada, situada al complex industrial V-2 de Forallac. Tots els serveis a peu de nau.
Preu: 183,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
NAU INDUSTRIAL A VULPELLAC de 725 m2, més pati de càrrega/descàrrega de 140, dintre nucli urbà (façana amb publicitat estàtica visible des de la carretera de Girona a Palamós.) La superfície es divideix en 312,50 m2 en planta i 313,12 en soterrani + altell de 100m, zona des despatx, 1 bany complet amb zona de vestuaris (per a personal), servei de cortesía per a clients, de sostres alts i rampa per baixar vehicles. Interior totalment pintat i inst
Preu: 335,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - INTERIOR
Local comercial en ple centre de Palafrugell, en 2 plantes. En planta baixa 200m² que ens reparteixen; local de vendes, zona de botiga, gran espai per aparadors, magatzem i despatx amb servei, compta amb sòtan de 40. En primer pis 180m², amb magatzem, local d’exposició , servei , pati de llums i traster. Cal destacar que en aquesta planta es poden construir 2 pisos. Aire condicionat i calefacció.

Preu: 700,000€
[veure fitxa]
BAIX EMPORDÀ - COSTA
Oportunitat de negoci en el millor emplaçament de la zona, Torrent municipi de la comarca del Baix Empordà, província de Girona, Catalunya. Està situat a l´est de la comarca.
A peu de carretera. Local de 600m², sobre un terreny de 9.540m². Anteriorment explotat com a restaurant. Gran ventall de possibilitats; Per a gran restaurant, rosstisseria, o per a muntar un espai comercial amb diversitat de serveis (bar de tapes, plats cuinats, xarcuter
Preu: 1,200,000€
[veure fitxa]
La Bisbal d'Empordà - Oficina comercial: Avinguda les Voltes, 40 - Tel.972 640 999 - Oficina tècnica: Marquès de Cruïlles, 23 - Tel. 972 643 086
Avís legal